Terug naar team overzicht

Bastiaan Nap

“Ondernemend” is een woord dat Bastiaan Nap op het lijf is geschreven. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde MER en Master Entrepreneurship leerde hij strategisch te denken. Die kwaliteit komt nu goed tot uiting in zijn functie als research consultant bij Maes & Lunau.

Bastiaan_9091_1500x938

Energiek, daadkrachtig en sociaal
Energiek, resultaatgericht en sociaal vaardig zijn drie woorden die Bastiaan goed omschrijven. Hij weet snel verbinding te leggen met mensen en maakt zakelijke gesprekken ontspannen. Bastiaan vertelt: “Ik werk graag hard en doelgericht. Zo heb ik naast mijn master 25 uur per week gewerkt in het executive search-vak. Als het nodig is om een tandje bij te zetten, doe ik dat altijd graag.”

“Ik vind het interessant om verder te kijken dan het cv. Voor een goede plaatsing kijk je naar veel meer aspecten: de persoonlijkheid, toekomstdoelen, etc.”

Verder kijken dan het cv
Bastiaan was er al snel over uit dat werken met topprofessionals op executive-niveau goed bij hem past. “De professionals met wie we spreken bij Maes & Lunau hebben allemaal zo’n indrukwekkend cv dat het cruciaal is om verder te kijken. Het gaat om het individu. Ik vind het interessant om te doorgronden wat voor type persoon ik voor me heb, of diegene past bij de opdrachtgever, wat diens ambities zijn, etc. Zo komen we tot een kandidaat die op alle vlakken past.”

Sportieve Groninger
Verder is Bastiaan een geboren Groninger die al sinds zijn dertiende in de regio Leiden woont. Hij koestert zijn voorliefde voor FC Groningen. Naast voetbal kijken, geniet hij van Formule 1, wintersport en golfen.