Terug naar team overzicht

Michiel van Donselaar

Met zijn enthousiasme, no-nonsense aanpak en transparante manier van werken is Michiel een echte verbinder. Door kennis van de markt en oprechte interesse in organisaties en haar mensen doorgrondt hij de behoefte en gewenste toegevoegde waarde. Hij is daardoor in staat om de juiste oplossing te vinden voor personen, bedrijven en organisaties. Hiermee faciliteert hij in groei, professionalisering, nieuwe ontwikkelingen en transitie.

Michiel staat voor waarden als verantwoordelijkheid, rechtvaardigheid en waardering en de kracht van diversiteit. Dit komt tot uitdrukking in zijn werk en plaatsingen die hij doet. Hij begeleidt search procedures in de Professional & Financial Services sector en de brede non-profitsector (Not for Profit & Overheid, Cultuur, Onderwijs & Woningcorporaties).

Michiel_6438-1920x550px v2

Voorafgaand aan zijn overstap naar Maes & Lunau heeft hij uitgebreide leidinggevende en commerciële ervaring opgedaan bij onder andere bankverzekeraar Fortis en a.s.r. verzekeringen. Bij NautaDutilh was hij als lid van het executive committee verantwoordelijk voor business development, marketing en communicatie. Door deze ervaringen in ‘de business’ verplaatst hij zich gemakkelijk in verschillende situaties en rollen. Dit maakt hem tot een waardevolle sparringpartner voor directie, bestuurders en toezichthouders.