Terug naar team overzicht

Josephine Berger

Gepassioneerd over werken met ambitieuze professionals. Dát typeert Josephine. Ze begrijpt dat elk proces binnen executive search uniek is, en dit inzicht houdt haar scherp. Hierdoor wordt ze in haar rol als research consultant iedere keer opnieuw uitgedaagd. Haar talent ligt in het vinden van de kandidaat die het best past bij de behoeften en cultuur van de opdrachtgevers van Maes & Lunau.

Josephine_9150_1500x938

Na haar Master Persuasive Communication aan de Universiteit van Amsterdam heeft Josephine een aantal jaar gewerkt op de Marketing & Business Development-afdeling van een internationale vastgoedadviseur. Hierna heeft zij de overstap gemaakt naar executive search, een vakgebied waarbinnen ze zich vanaf het begin als een vis in het water voelt.

“Communicatie is de rode draad in wie ik ben en waar ik voor sta. Schakelen met mensen en daarbij oog hebben voor de bedrijfsdynamiek staat voor mij centraal.”

Integer en daadkrachtig
Josephine onderstreept de synergie tussen haar persoonlijke waarden en het bedrijfs-DNA van Maes & Lunau. “Integriteit en daadkracht zijn twee eigenschappen die ik hoog in het vaandel heb staan”, aldus Josephine. “Maes & Lunau is niet alleen een gerespecteerde naam in de branche, maar staat ook bekend om haar georganiseerde aanpak. Het is een overzichtelijke organisatie met korte lijnen waar de processen strak geregeld zijn. Dat maakt dat ik hier met veel plezier werk”