Terug naar functie overzicht

CIO

Informatievoorziening en de juiste toepassing van technologie zijn van cruciaal belang voor elke onderneming. De ICT-intensiteit van organisaties is de afgelopen jaren namelijk enorm toegenomen. ICT is daarmee een drijvende kracht voor verandering en bepaalt steeds meer het succes. Maar hoe maakt de IT-afdeling informatie en technologie beschikbaar en bruikbaar voor iedereen binnen het bedrijf en hoe kunnen cloudoplossingen hierin een rol spelen? Het is aan de CIO’s om hun organisatie aan een voorsprong te helpen.

IT-960

De tijd dat de afdeling techniek en de afdeling informatievoorziening separate afdelingen waren en IT alleen bestemd was voor de echte technici is definitief voorbij. Deze ontwikkeling stelt hoge eisen aan CIO’s, ofwel IT-directeuren, aangezien processen en output van informatiesystemen en technologie hierdoor voor iedereen toepasbaar en permanent beschikbaar moeten zijn. Een verantwoordelijke CIO moet in staat zijn om in klare taal en met overzichtelijke processen de organisatie aan een voorsprong te helpen ten opzichte van de concurrenten. Dit vergt doorlopende aandacht en investering en zal nooit meer verdwijnen van de agenda van het algemene management.

Het vinden van de juiste IT-directeur

Onze zoektocht als executive search bureau naar een CIO  start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil. Vervolgens leren we de cultuur, mensen en organisatie goed kennen. Om de perfecte kandidaat te kunnen vinden ontwikkelen we een haarscherp profiel. Hebben we een kandidaat gevonden? Dan helpen we ook bij de start in de nieuwe positie en houden we contact tot lang nadat de ideale kandidaat is begonnen. Onze inzichten houden we daarbij niet voor onszelf. We delen onze jarenlange ervaring graag met cliënten en kandidaten. Samen zetten we zo betere resultaten neer.

Expertise in verschillende sectoren

We hebben een ruime ervaring in verschillende sectoren zoals Energy & Utilities, E-commerce & E-business en Onderwijs & Woningcorporaties. Onze senior executive search consultants zijn ervaren vakmensen uit het bedrijfsleven en de publieke sector. Hierdoor zijn we perfect in staat om de juiste kennis en ervaring voor uw branche te herkennen. Ontdek alle sectoren waarin we actief zijn.

Kom in contact

Bent u op zoek naar een IT-directeur? Zet onze expertise in om de perfecte kandidaat te vinden. We adviseren u graag onder het genot van een kop koffie.