Terug naar functie overzicht

Chief marketing officer

De rol van de chief marketing officer (CMO), ofwel marketingdirecteur, is er een die nooit stilstaat. Zeker de laatste jaren niet. Door nieuwe digitale technologieën, het groeiende belang van een sterke customer experience en de vele datamogelijkheden groeit de uitdaging voor de CMO om voorop te kunnen lopen. De focus verspringt steeds meer van losse digitale online kanalen naar volledige customer experiences en audiences.


Marketing-960px

Als eindverantwoordelijke voor de marketingactiviteiten van een organisatie speelt een marketingdirecteur in op deze ontwikkelingen en past vervolgens de marketingstrategie hierop aan. Voor bedrijfsmatig succes. En daar hoort het bouwen van een sterk merk ook bij: van brand management en positionering tot brand communication. Als executive search bureau leveren we graag een belangrijke bijdrage aan de zoektocht naar de perfecte persoon voor de positie van chief marketing officer.

Het vinden van een marketingdirecteur

We gaan in onze zoektocht naar een chief marketing officer van start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil. We leren de cultuur, mensen en organisatie goed kennen. We ontwikkelen een haarscherp profiel gebaseerd op de hard en soft skills die een marketingdirecteur moet hebben. Een kandidaat gevonden? Dan helpen we bij de start in de nieuwe positie en houden we contact tot lang nadat de ideale kandidaat is begonnen. Onze inzichten houden we daarbij niet voor onszelf. We delen onze jarenlange ervaring graag met cliënten en kandidaten. Samen zetten we zo betere resultaten neer.

Expertise in verschillende sectoren

We hebben een ruime ervaring in verschillende sectoren zoals Private Equity, Media & Entertainment, Technology & Tele Communications en Industry & Automotive. Onze senior executive search consultants zijn ervaren vakmensen uit het bedrijfsleven en de publieke sector. Hierdoor zijn we perfect in staat om de juiste kennis en ervaring voor uw branche te herkennen. Ontdek alle sectoren waarin we actief zijn.

Kom in contact

Bent u op zoek naar een nieuwe marketingdirecteur? Zet onze expertise in om de perfecte kandidaat te vinden. We adviseren u graag onder het genot van een kop koffie.