Terug naar functie overzicht

Commercieel directeur - CCO

Maes & Lunau Executive Search verbindt toptalent aan ambitieuze organisaties. Met onze executive search vinden wij de kandidaten die directieposities succesvol bekleden én uitstekend bij uw organisatie passen. Ook voor de functie van commercieel directeur CCO beschikken wij over een uitstekende trackrecord en vinden onze ervaren research consultants en headhunters de perfecte kandidaat voor uw bedrijf.

CCO_960

Verantwoordelijkheden CCO

De commercieel directeur CCO is verantwoordelijkheid voor alle commerciële activiteiten binnen de organisatie. Een belangrijk onderdeel van de functie is connectie creëren en onderhouden met de andere disciplines binnen de organisatie. Binnen deze directiefunctie geeft de CCO leiding aan de afdelingen marketing en sales. Hierbij draagt hij of zij de verantwoordelijkheid voor zowel het commerciële beleid als de juiste synergie tussen beide afdelingen. Hier valt ook het realiseren van alle operationele, beleidsmatige, financiële en personele doelstellingen onder.

Onze executive search start bij uw organisatie

Maes & Lunau helpt u graag met onze executive search expertise om de perfecte kandidaat voor uw organisatie te vinden. Als executive bureau in Nederland combineren wij een diepgaande marktkennis met het achterhalen van de ambities van uw organisatie.

We gaan echter verder dan dat en vinden het ook belangrijk om uw cultuur en medewerkers te kennen en begrijpen. Deze elementen vervullen een belangrijke factor in het vinden van de ideale match tussen zowel uw organisatie als de kandidaat CCO. Zo vinden we de optimale match op zowel ervaring, ambitie en cultuur. De winnende aanpak in de zoektocht naar uw nieuwe commercieel directeur CCO.

Van glashelder profiel tot de match met uw CCO

Om die succesvolle match te realiseren, brengen we samen het gewenste profiel van de kandidaat CCO glashelder in beeld. Hierbij kijken we zowel naar factoren zoals hard en soft skills, maar bijvoorbeeld ook naar energie- en ambitieniveau. Onze ervaring in executive search heeft geleerd dat deze zaken minstens zo belangrijk zijn bij het voorspellen van de mate van succes.

Op basis van dit profiel werken onze research consultants en headhunters samen om de kandidaten te vinden die zowel qua ervaring als competentie naadloos aansluiten bij uw organisatie. Na het vinden van uw nieuwe commercieel directeur begeleiden we de kandidaat bij de opstart in de nieuwe functie en houden we regelmatig contact met u. Daarnaast delen we met u de kennis en ervaringen die we als executive search bureau opdoen. In onze ogen is dit dé manier om samen de beste resultaten neer te zetten.

Executive search voor verschillende sectoren

Maes & Lunau vervult executive vacatures in zowel profit en non-profit sectoren. Dankzij een diepgaande kennis over sectoren zoals Agri & Life Sciences, E-commerce & E-business en Not for profit & Overheid. Met deze kennis bieden onze senior executive search consultants u een maatwerk aanpak waarin we kennis over de markt, uw organisatie en onze ruime ervaring met executive search naadloos combineren tot het ultieme doel: de perfecte commercieel directeur CCO voor u vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Ontdek alle sectoren waarin we actief zijn.

Wij vinden uw nieuwe commercieel directeur CCO

Bent u op zoek naar een nieuwe commercieel directeur CCO en wilt u zeker weten dat u de beste kandidaat voor de positie kiest? Kies dan voor de expertise van Maes & Lunau executive search en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag tijdens een kop koffie.