Terug naar sector overzicht

Consumer Goods & Retail

Het gaat uiteindelijk om de gunst van de klant. Wat vinden ze van uw bedrijf en uw product. Dit geldt voor zowel de consumer goods (FMCG) als de retail industrie. De scheidslijn tussen online en offline is er bijna niet meer. De klantbeleving is grenzeloos en de klant schuwt niet een mening te geven.
In de huidige wereldeconomie zijn de nationale en internationale uitdagingen ontelbaar. Van supply chain, met als basis de oorsprong van uw grondstoffen en productie, tot de logistiek om tijdig de klant te bedienen. Er wordt transparantie verwacht, een scherpe en eerlijke prijs met een steeds meer op duurzaamheid gericht consumenten- en merkenbeleid. Dat betekent dat hoogwaardig leiderschap en deskundigheid op het snijvlak van sales, digitalisering, marketing, finance, supply chain, duurzaamheid, human resources en creativiteit/innovativiteit cruciaal is.
U wilt gemotiveerde, trotse medewerkers aan u binden. Die medewerkers bepalen uw groeicapaciteit in deze industrie. In een overspannen arbeidsmarkt speelt uw cultuur een doorslaggevende factor of u de huidige uitdagingen op een succesvolle manier kunt aanpakken. Maes & Lunau executive search vindt voor u de leiders, waar ook ter wereld, die bij u passen voor een gezonde toekomst. 

Consumer-Goods_Retail_1684x614px