Terug naar functie overzicht

Procurement director

Strategisch nadenken over het inkoopbeleid om zo de beste keuzes te maken, dat is de taak van een procurement director. De director stuurt het team aan dat verantwoordelijk is voor de inkoop van alle goederen en diensten met als doel dat er op elk moment de juiste producten ter beschikking zijn tegen een goede prijs. Een goede procurement director minimaliseert verspilling en zorgt voor een efficiënt productieproces.

Procurement-_-960px

Procurement is meer dan alleen het regelen van inkoop, het voegt daadwerkelijk waarde toe aan zowel interne als externe processen. Met vraagstukken als: wat doet de organisatie zelf en wat wordt er uitbesteed? Van vendor management tot category buying: allemaal onderwerpen waar de procurement director zijn hoofd over breekt. Als executive search bureau leveren we graag een belangrijke bijdrage aan de zoektocht naar de perfecte persoon voor de positie van procurement director.

Het vinden van een procurement director

We gaan in onze zoektocht naar een procurement director van start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil. We leren de cultuur, mensen en organisatie goed kennen. Om de perfecte kandidaat te kunnen vinden ontwikkelen we een haarscherp profiel gebaseerd op de hard en soft skills die een procurement director moet hebben. Een kandidaat gevonden? Dan helpen we bij de start in de nieuwe positie en houden we contact tot lang nadat de ideale kandidaat is begonnen. Onze inzichten houden we daarbij niet voor onszelf. We delen onze jarenlange ervaring graag met cliënten en kandidaten. Samen zetten we zo betere resultaten neer.

Expertise in verschillende sectoren

We hebben een ruime ervaring in verschillende sectoren zoals Industry & Automotive, Energy & Utilities, Media & Entertainment en Agri & Life Sciences. Onze senior executive search consultants zijn ervaren vakmensen uit het bedrijfsleven en de publieke sector. Hierdoor zijn we perfect in staat om de juiste kennis en ervaring voor uw branche te herkennen. Ontdek alle sectoren waarin we actief zijn.

Kom in contact

Bent u op zoek naar een nieuwe procurement director? Zet onze expertise in om de perfecte kandidaat te vinden. We adviseren u graag onder het genot van een kop koffie.