Terug naar functie overzicht

Supply chain director

Van oudsher vallen lean manufacturing en smart sourcing onder verschillende disciplines in een bedrijf. En dat terwijl het specialismen zijn die dicht tegen elkaar aanliggen. Beide focussen namelijk op een efficiënte productie. Maar, tijden veranderen. Zo constateert Maes & Lunau een tendens: de vakgebieden versmelten, met de automotive-industrie als duidelijke koploper. Een industrie die ijzersterk is in het optimaliseren van processen en systemen.

supply-chain_960px

Aangezien bij de tijd blijven en inspelen op de laatste ontwikkelingen van belang is voor een sterke keten, zullen alle supply chain directors zich moeten gaan focussen op het versmelten van lean manufacturing en smart sourcing. Dit om een zo effectief mogelijke keten van goederen en diensten te creëren: van de leverancier tot aan de klant of eindconsument. Met aandacht voor inkoop, manufacturing en logistiek. Als executive search bureau leveren we graag een belangrijke bijdrage aan de zoektocht naar de perfecte persoon voor de positie van supply chain director.

Het vinden van een supply chain director

Onze zoektocht als executive search bureau naar een supply chain director start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil. Vervolgens doen we er alles aan de organisatie van binnen en buiten te leren kennen. Wat is de cultuur, wat houdt het product of de dienst in en wie zijn de mensen? Om de perfecte kandidaat te vinden ontwikkelen we een haarscherp profiel gebaseerd op de hard en soft skills van een uitstekende supply chain director. Hebben we een kandidaat gevonden? Dan helpen we ook nog bij de start in de nieuwe positie en houden we contact tot lang nadat de ideale kandidaat is begonnen. Onze inzichten houden we daarbij niet voor onszelf. We delen onze jarenlange ervaring graag met cliënten en kandidaten. Samen zetten we zo de beste resultaten neer.

Expertise in verschillende sectoren

We hebben een ruime ervaring in verschillende sectoren zoals Family Businesses, Consumer Goods & Retail, Agri & Life Sciences en Industry & Automotive. Onze senior executive search consultants zijn ervaren vakmensen uit het bedrijfsleven en de publieke sector. Hierdoor zijn we perfect in staat om de juiste kennis en ervaring voor uw branche te herkennen. Ontdek alle sectoren waarin we actief zijn.

Kom in contact

Bent u op zoek naar een nieuwe supply chain director? Zet onze expertise in om de perfecte kandidaat te vinden. We adviseren u graag onder het genot van een kop koffie.