Partner – Maes & Lunau

Ter versterking van het partnerteam is Maes & Lunau op zoek naar een ervaren en gedreven partner. Als partner ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van langdurige klantrelaties. Ondernemerschap, overtuigingskracht, klantgerichtheid, operationele effectiviteit en ontwikkeld analytisch vermogen zijn essentieel. Je neemt initiatief, overtuigt anderen, begrijpt klantbehoeften, werkt efficiënt en kunt complexe problemen analyseren. Bijdragen aan groei en succes van de organisatie staat centraal.

Onze klant voorzien van uitzonderlijk talent dat zowel de uitdagingen van vandaag als morgen aankan, dat is wat we doen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van zoekopdrachten op executive niveau voor private en publieke organisaties in een verscheidenheid aan industrieën en sectoren die actief zijn op zowel de binnenlandse als de wereldmarkt. Ons team van ervaren partners en consultants en een zeer effectieve operationele staf staan garant voor een niet-aflatende toewijding om te presteren. Met onze reputatie een bureau te zijn met hoge kwaliteitsnormen en een sterke op relaties gebaseerde aanpak, kiezen organisaties er sinds 1978 voortdurend voor om met ons samen te werken. Maes & Lunau maakt deel uit van het wereldwijde Penrhyn International netwerk. Ruim een kwart van de meer dan 100 opdrachten die wij jaarlijks uitvoeren heeft een internationaal karakter.

Onze consultants/partners zijn ervaren mensen uit het bedrijfsleven en de publieke sector. Daardoor kennen zij de verschillende sectoren waarin wij opereren als geen ander, van industry, technology, energy, logistics en agri & lifesciences, consumer goods, financial en professional services, tot de publieke sector. Dit is een belangrijke voorwaarde voor succes in executive search voor het invullen van key posities. Elke consultant brengt daarbij zijn of haar eigen businesskennis, expertise, achtergrond en netwerk mee in onze organisatie. Zo beschikken zij over het vermogen om verder te kijken dan een cv. Dit maakt ze tot uitstekende strategische sparringpartners om de meest uitdagende functies in te vullen. Wat het doel ook is, van groei tot professionalisering en transitie. Onze mensen zijn onze kracht. Professionals met ieder hun eigen visie, maar een scherp beoordelings- en inlevingsvermogen, commitment en resultaatgerichtheid is wat ze bindt. Maes & Lunau is commercieel succesvol en heeft een uitstekende financiële positie.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier   

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw CV en motivatie als bijlage toe.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Teunis de Haas, Partner. E. teunis.dehaas@maeslunau.com T.+31 6 51471483

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.