Algemeen Directeur – GMP+ International

Als Algemeen Directeur van GMP+ werk je samen met circa 30 medewerkers aan de korte- en langetermijndoelen van ’s werelds grootste en meest erkende schema voor veilig en duurzaam diervoeder. In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor strategie, budget, voortgang en operationele resultaten. Daarnaast beheer je de commerciële positie van de organisatie op internationale schaal (i.s.m. de commercieel directeur) en faciliteer je interne samenwerking alsook taakverdeling.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:  

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw cv en motivatie als bijlage toe. U kunt tot en met vrijdag 24 mei 2024 reageren.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Josephine Berger, Research Consultant.
T. 06 11 84 86 34
E.  josephine.berger@maeslunau.com

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.


"*" geeft vereiste velden aan

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
      Max. bestandsgrootte: 1 MB.