Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Guido van Woerkom nieuwe voorzitter raad van commissarissen bij Reisinformatiegroep B.V. (9292)

Guido van Woerkom zal in 2021 aantreden als voorzitter raad van commissarissen bij Reisinformatiegroep B.V. (9292). Met de komst van Guido is de vierkoppige raad van commissarissen van 9292 wederom compleet.

Guido van Woerkom (65) is een zeer ervaren en gedegen bestuurder, zo is hij onder andere voorzitter AWVN, voorzitter RvC Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL en voorzitter Vereniging Toezichthouders in Woningcorporaties. Bovendien is hij lid Stichting Volkswagen Car Claim, bestuurslid Stichting AHOLD Continuïteit, lid SER en lid algemeen bestuur en nu dagelijks bestuur VNO/NCW. Als oud-bestuurder van ANWB kent hij de OV-wereld en haar stakeholdersveld goed en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast kent Guido de weg in Den Haag en heeft hij oog voor ontwikkeling van platformen en reisinformatie.

9292 is de enige onafhankelijke reisplanner in Nederland en groeit steeds meer uit tot een online platform. Het bedrijf voorziet reizigers in het openbaar vervoer al meer dan 25 jaar van betrouwbare reisadviezen en heeft een heldere missie: “9292 is er om iedereen snel en gemakkelijk hun weg te laten vinden van A naar B met alle vormen van mobiliteit gecombineerd met het OV”.

Namens team Maes & Lunau wensen wij Guido en 9292 een succesvolle samenwerking toe!

Team Maes & Lunau

Woerkom_header