Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Johan van Tiggelen nieuwe managing director Aircraft Fuel Supply

Per 1 februari 2021 zal Johan van Tiggelen toetreden als managing director bij Aircraft Fuel Supply. Johan heeft ruime management ervaring opgedaan binnen de wereld van op- en overslag van olieproducten. Hij heeft de afgelopen 5 jaar gewerkt als general manager Eurotank Amsterdam bij VTTI. In de jaren ervoor is hij werkzaam geweest bij Vopak, als terminal manager voor diverse (internationale) locaties.

Aircraft Fuel Supply, opgericht in 1967, is de ”fuel farm” van Schiphol en is een joint venture van diverse oliemaatschappijen en KLM. Zij is verantwoordelijk voor de ontvangst, opslag, coördinatie en distributie van kerosine en zorgt ervoor dat de brandstof via een netwerk van ondergrondse pijpleidingen over luchthaven Schiphol wordt getransporteerd.

johan_van_tiggelen_2

Waarom ben je op onze vraag ingegaan MD te worden bij AFS?
“AFS is een ontzettend leuk bedrijf met een essentiële waarde voor Schiphol. De logistieke dienstverlening voor de luchtvaart is een mooie aanvulling op mijn huidige ervaring in logistieke bedrijven in de maritieme wereld.”

Wat vond je van de begeleiding door Maes & Lunau?
“Ik heb de begeleiding vanuit Maes & Lunau als zeer prettig ervaren. Bij de overgang van VTTI naar AFS ga je stappen maken in een nieuwe omgeving. Vooral dan is het belangrijk dat je samen de juiste eerste stappen maakt.”

Wij feliciteren Aircraft Fuel Supply en Johan van Tiggelen met deze benoeming.

Team Maes & Lunau