Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Sheila Leenders benoemd tot lid raad van commissarissen bij CB

Sheila Leenders is per 16 november benoemd tot lid raad van commissarissen bij CB. Als commissaris zal Sheila zich bezighouden met thema’s als robotisering, kunstmatige intelligentie en data gestuurde besluitvorming. Zij heeft ruime ervaring in wereldwijde logistiek & supply chain- en productie managementfuncties en staat zij sinds 2015 in het hart van de innovatieve EUV Systems bij ASML. Tezamen met haar ontspannen persoonlijkheid en analytische vermogen is Sheila de uitgelezen kandidaat voor CB.  

Sheila-Leenders-05

Gevraagd aan Sheila naar het waarom van CB: “Ik was meteen geïnteresseerd toen ik werd benaderd voor de RvC van CB, om verschillende redenen. De boekenwereld ondergaat een transformatie door onder andere digitalisering, verandering van distributiekanalen en leesgewoonten. Dat vraagt van CB innovatie en ondernemerschap. Dit is een uitdaging die mij bijzonder interesseert en waar ik ook in andere industrieën intensief mee bezig ben geweest. Ik hoop dan ook met mijn kennis & ervaring in de hightechindustrie een bijdrage te kunnen leveren aan een succesvolle toekomst voor CB. Daarnaast ben ik vereerd om door de ondernemingsraad voorgedragen te zijn als lid van RvC. Ook op persoonlijk vlak wil ik mijzelf graag verder ontwikkelen in toezichthoudende rollen naast mijn rol als vice president EUV Factory bij ASML.”

Sheila over Maes & Lunau: “Maes & Lunau kenmerkt zich voor mij door snelle feedback en goede achtergrondinformatie, zowel mondeling als schriftelijk. Mede daardoor heb ik op een professionele en prettige wijze kunnen kennismaken met CB, in het bijzonder de OR, RvC en een rondleiding door de operatie inclusief printing on demand. “

 Wij kijken terug op een soepel proces met intensieve samenwerking met de OR van CB en wensen CB en Sheila samen veel succes!

Team Maes & Lunau