Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Suzanne Verzijden zal per 1 januari 2021 aantreden als lid raad van commissarissen bij Essity Nederland

Essity is een wereldwijd hygiëne- en gezondheidsbedrijf en verkoopt producten in ongeveer 150 landen. Het bedrijf is toegewijd om het welzijn van mensen te verbeteren door middel van toonaangevende hygiëne- en gezondheidsoplossingen. Essity Nederland is onderdeel van de Zweedse multinational Essity dat is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm. Bekende merken van Essity Nederland zijn o.a. Leukoplast, Tork, Libresse, Edet, Tempo en Tena.

Susanne Verzijden Essity-1

Suzanne (38) is sinds 2006 werkzaam bij Philips, hier is zij verantwoordelijk voor HR Benelux en HR Business Cluster Personal Health. Zij heeft in haar tijd bij Philips veel ervaring opgedaan met vakbonden en ondernemingsraden. Suzanne is gewend aan het werken met productielocaties en organisaties met een sterke commerciële brand. Deze kennis en ervaringen zullen in haar nieuwe rol als commissaris van Essity Nederland bijzonder goed van pas komen.

Suzanne wordt binnen de raad van commissarissen van Essity primair belast met de taken die te maken hebben met sociaal beleid in brede zin. Dit kunnen onderwerpen zijn als leiderschapsontwikkeling, talentontwikkeling, arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen, pensioenbeleid etc. Aanvullend behoort het onderhouden van regelmatig contact met de (centrale) ondernemingsraden van Essity in Nederland tot het takenpakket.

Wij wensen Suzanne en Essity veel succes samen in 2021!

Team Maes & Lunau