CEO – Qredits

Stichting Qredits Microfinanciering Nederland is op 1 januari 2009 gestart met financiële steun van het ministerie van Economische Zaken & Klimaat en de drie grootbanken. Het doel van deze sociale onderneming is het ondernemerschap in Nederland te versterken door het aanbieden van zakelijke krediet, coaching en trainingen. De afgelopen jaren is Qredits gegroeid tot de grootste non-bancaire financier voor ondernemers in Nederland. Qredits heeft momenteel 145 medewerkers in dienst, waarvan 95 in de centrale back-office (Almelo), 30 bedrijfsadviseurs (vanuit sub-vestigingen in Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en Arnhem) en 20 medewerkers op de Caribische eilanden (vestigingen op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten). Daarnaast heeft Qredits een pool met 600 vrijwilligers, die ondernemerscoach zijn voor de klanten van Qredits.

Als CEO bent u het boegbeeld intern en extern, speelt een belangrijke rol in de positionering van Qredits en weet de visie en missie van Qredits met verve uit te dragen en te bewaken. U bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en implementatie van de strategie binnen de gestelde vier kernpijlers. U zet een heldere koers uit en weet zowel de interne organisatie als externe publieke en private stakeholders te enthousiasmeren. U bent koersvast, bouwt aan de reputatie, en weet de zichtbaarheid van Qredits te versterken.

Voor uitgebreide informatie over deze functie verwijzen wij u naar bijgaand functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier   

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw cv en motivatie als bijlage toe.
Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Ed den Ouden, research consultant. T. 020-535 62 85 / 06-413 77 543 of E. ed.denouden@maeslunau.com. (vakantie van 3 t/m 14 juni)

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.


    • Hidden
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.