Directeur Klant & Woning – Stadgenoot

Stadgenoot heeft met 30.000 woningen als woningcorporatie een stevige positie in Amsterdam en kan daarmee daadwerkelijk een verschil maken. Dagelijks werken bijna 400 mensen daarom aan betaalbare woningen in een toegankelijke stad, waarin de karakteristieke mix tussen verschillende mensen en culturen, voorzieningen en activiteiten, behouden blijft. Voor zittende huurders en voor nieuwkomers.

Als Directeur Klant & Woning bij Stadgenoot vervul je een cruciale rol binnen de organisatie. Je leidt een team van ongeveer 150 collega’s verdeeld over 5 afdelingen: Klantenservice, Woningverhuur, Huurzaken, Dagelijks Onderhoud en Staff. Als gepassioneerde people manager draag je actief bij aan de groei en ontwikkeling van Stadgenoot. Je omarmt maatschappelijke uitdagingen, zoals het woningtekort, kwaliteitsverbeteringen en verduurzaming. Je bent toegewijd aan het optimaliseren van klantcontact door middel van innovatieve procesoptimalisatie en digitalisering.

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.

Lees het gehele functieprofiel hier:  

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw cv en motivatie als bijlage toe. U kunt tot en met vrijdag 24 november 2023 reageren.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Josephine Berger, Research Consultant.
T. 06 11 84 86 34
E.  josephine.berger@maeslunau.com

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op www.maeslunau.com/privacy.

    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.