Vicevoorzitter bestuur – ZonMw

ZonMw is een zelfstandig bestuursorgaan dat onderzoek programmeert en financiert, gebruik van de ontwikkelde kennis stimuleert én signaleert waar meer kennis nodig is. ZonMw ondersteunt de gehele kennisketen: van fundamenteel onderzoek tot praktijkgericht- en actieonderzoek tot implementatieprojecten. ZonMw werkt met kennis aan een goede gezondheid voor iedereen en draagt daarmee bij aan vernieuwing in zorg, gezondheid en welzijn.
De belangrijkste opdrachtgevers voor ZonMw zijn het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

Het bestuur bestaat momenteel uit (maximaal) negen leden en wordt samengesteld uit deskundigen op het werkterrein van ZonMw. Het bestuur als geheel komt minimaal viermaal per jaar in vergadering bijeen. Het bestuur kent een Dagelijks Bestuur bestaande uit de voorzitter, vicevoorzitter, penningmeester en de secretaris van het bestuur c.q. de algemeen directeur. Het Dagelijks Bestuur komt gemiddeld eens per twee weken bij elkaar.

 In verband met het bereiken van de maximale zittingstermijn zoekt het bestuur naar een nieuwe vicevoorzitter met aandachtsgebied wetenschappelijk onderzoek in combinatie met management van onderzoeksinstelling. De functie van vicevoorzitter is in beginsel een 0,2 fte aanstelling.

Voor uitgebreide informatie over deze functie verwijzen wij u naar het functieprofiel.
Lees het gehele functieprofiel hier  

Bij interesse gebruikt u dit contactformulier en voegt u uw cv en motivatie als bijlage toe. U kunt tot en met zondag 9 juni 2024 reageren.

Voor meer informatie over deze positie en de procedure kunt u contact opnemen met Ed den Ouden, Research Consultant. T. 020-535 62 85 / 06-413 77 543 of E. ed.denouden@maeslunau.com. (vanaf 3 juni met Inte Koopman op inte.koopman@maeslunau.com)

Zodra wij uw gegevens opnemen, vragen wij u akkoord te geven op de verwerking van uw gegevens in onze database. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens, geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. Voor meer informatie over ons privacy statement kunt u kijken op  https://www.maeslunau.com/privacy.


    • Hidden
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.
    • Max. bestandsgrootte: 1 MB.