Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Arjen de Jong nieuwe managing director CoreDux

CoreDux houdt zich bezig met produceren van eigen op maat gemaakte en zelfgemaakte componenten (hoogwaardige metalen slangen met klant specifieke adapters) om te werken met standaarden of engineer-to-order. Het bedrijf kan applicaties en systemen op specificatie bouwen – de zogenaamde build-to-print (B2P).

Arjen de Jong is recentelijk benoemd tot managing director bij CoreDux Nederland. Door de ambities van de groep zal CoreDux Nederland substantieel blijven groeien. Arjen zal zich als MD onder meer bezighouden met het vergroten van de capaciteit zonder de hoogste kwaliteit in het productieproces uit het oog te verliezen. Daarnaast zal hij zijn jarenlange ervaring in hoogtechnologische omgevingen en design engineering inzetten om nieuwe producten in de markt te introduceren. Verbreding in de productmix en uitbereiding van de productiecapaciteit zal CoreDux in staat stellen zijn sterke groei voort te zetten. Zijn evenwichtige persoonlijkheid en doorzettingsvermogen zullen hem en CoreDux daarbij helpen.

Arjen was sinds 2013 werkzaam als managing director bij Axxicon en heeft jarenlange ervaring in hoogtechnologische omgevingen en design engineering.

Arjen Coredux

Wat motiveert je om de nieuwe MD bij CoreDux te worden?
“Nieuwe uitdagingen; het stroomlijnen van de organisatie, het behouden van de voorsprong in kwaliteit en techniek, het ontwikkelen en introduceren van nieuwe producten en het uitbreiden van het klantportfolio met de beoogde groei als resultaat. CoreDux is een professioneel en onderscheidend maakbedrijf, dat impact maakt. Het levert unieke oplossingen middels eigen ontwikkeling en productie. Dat spreekt mij aan. Daarbij komt het internationale werkterrein en de afnemers die ook aan grensverleggende technologieën werken. Met het vertrouwen van de investeerder, de verstrekte middelen en ruimte om de ambities te realiseren ligt er een mooie basis voor succes.

Verder het interpersoonlijke; de klik met de directieleden, de verbinding op professioneel en persoonlijk vlak en de drive om samen een prestatie van wereldformaat te leveren. Je proeft trots en voelt enthousiasme. In zo’n werkomgeving voel ik mij thuis. Ik kijk er naar uit om deze uitdaging aan te gaan”.

Hoe heb je het proces met Maes & Lunau ervaren?
“Als zeer professioneel. Het traject verliep met zorg, waarbij er veel aandacht was voor zowel het functieprofiel als de kandidaat zelf. Ik had een prettig eerste open verkenningsgesprek met Tomàs Meulenberg en daarna een persoonlijk en eerlijk contact met Mattijs Kropholler. De met zorg opgestelde biographical summary en na elk gesprek de heldere en snelle terugkoppeling heb ik zeer op prijs gesteld”.