Terug naar team overzicht

Mattijs Kropholler

Mattijs Kropholler heeft een scherp beoordelings- en inlevingsvermogen. Bovendien is hij in staat om eerlijke feedback te geven. Dit maakt hem tot een betrouwbare, betrokken partner voor tal van klanten. Hij put daarbij uit een rijke ervaring en heeft vernieuwende- en soms ook uitdagende inzichten. Kandidaten worden sympathiek, maar grondig geïnterviewd en krijgen soms waardevolle suggesties mee waar ze echt verder mee komen. De combinatie van een organisatie verder helpen en het individu eerlijke, soms stevige feedback geven voor verdere groei en ontwikkeling is wat hem al vele jaren drijft en energie geeft.

Matthijs__auto_1920x550px v2

Mattijs heeft een rijke ervaring in HR en bedrijfsmanagement. Hij was onder meer werkzaam bij Philips en AT&T, BSO/Origin, het huidige Atos, en Getronics voordat dit werd overgenomen door KPN. Als Executive Vice President Human Resources begeleidde hij de voortdurende organisatieveranderingen. In 2003 maakte hij de overstap naar de executive search, waar hij zijn professionele bestemming heeft gevonden.

Zijn brede achtergrond maakt hem tot een echte gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor raden van commissarissen, voorzitters van directies en managementteams. Hij stuurt het wervingsproces professioneel en geolied aan, waarbij hij niet schroomt het over een andere boeg te gooien als de beste kandidaat voor de job niet op de shortlist blijkt te staan. ‘Second best’, is doorgaans geen optie voor hem.  Mattijs voelt zich goed thuis in diverse sectoren waaronder de bouw, Industry & AutomotiveTechnology & TelecommunicationE-commerce & E-business, evenals in Retail.