Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Angelique Heijnen en Hugo Mans nieuwe directieleden van RET

Angelique Heijnen start op 1 juni als CHRO en Hugo Mans op 21 juni als Financieel Directeur bij RET. Beiden gaan onderdeel uitmaken van het directieteam van RET.

RET

Angelique is haar carrière begonnen bij NedTrain. In de jaren daarna heeft zij in diverse branches en rollen, in zowel binnen en buitenland, de ruime leidinggevende ervaring opgedaan die voor de RET van belang is.

Angelique is een toegankelijke en resultaatgerichte manager met veel ervaring met medezeggenschap. Tezamen met haar drive en sensitiviteit in complexe verandertrajecten is zij de ideale kandidaat voor de RET. Als lid van het directieteam wordt Angelique onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en opvolging van een toekomstbestending HR-beleid dat in lijn is met de strategie van de RET.

Hugo Mans heeft als hands-on Financieel Directeur naast diverse financiële directie posities meer dan tien jaar eindverantwoordelijkheid gedragen voor omvangrijke en complexe veranderprogramma’s. Dat deed hij onder meer bij de NS en PwC. Hij brengt met zijn achtergrond als econoom en registeraccountant de benodigde kennis mee en als directeur op meerdere domeinen – financiën, inkoop en programmamanagement – kent hij de brede dynamiek van bedrijfsvoering in de mobiliteitssector goed. Dit sluit goed aan bij de invulling van de CFO-rol bij de RET.  Mans treedt op 21 juni in functie als lid van de directie

De RET is een dynamische bedrijf dat zich samen met 3.500 collega’s inzet voor veilig en betrouwbaar openbaar vervoer in de regio Rotterdam. Het bedrijf weerspiegelt de aard van de stad, is levendig, zakelijk en eerlijk. Het bedrijf RET staat midden in de samenleving en is maatschappelijk zeer relevant. Met de kenmerkende “recht voor zijn raap” Rotterdamse mentaliteit steken de medewerkers van de RET graag de handen uit de mouwen en richten de blik op de toekomst.