Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Bert Voorbraak start per 1 juli als Directeur IT bij het Kadaster

Bert Voorbraak start per 1 juli als nieuwe Directeur IT bij het Kadaster om daarna de functie van Directeur Beheer en Ontwikkeling Informatievoorziening in te vullen.

BertVoorbraakKadaster

Bert heeft ruime ervaring binnen de IT en is sinds 2019 werkzaam als CIO en manager bedrijfsvoering bij de Raad voor Rechtsbijstand. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij UvA/HvA, ASR Nederland en de Belastingdienst waar Bert een sleutelrol bij de veranderingen binnen de ICT-organisaties vervulde.

Marjolein Jansen, lid Raad van Bestuur:  “We hebben met Bert een collega die met zijn ruime ervaring in organisatieveranderingen en zijn oplossings- en mensgerichte aanpak, een belangrijke bijdrage kan leveren aan de realisatie van de speerpunten en ambitie van het Kadaster. Daarnaast is hij een mooie aanvulling in het team van de Directieraad.”

Bert: “Met een duidelijke visie heb ik al een aantal keren laten zien dat ik in staat ben grote veranderingen in gang te kunnen zetten en er een vorm van continuïteit van te maken. Ik heb heel veel zin om mijn kennis en ervaring in de praktijk te gaan brengen bij het Kadaster.”

Wij feliciteren het Kadaster en Bert Voorbraak met deze benoeming!