Terug naar team overzicht

Ashima Sharma

“Executive search is niet zomaar een zoektocht, het vereist strategisch denken, planning en inspanningen om de juiste resource te vinden” zegt Ashima Sharma, die in 2018 met haar partner vanuit India naar Nederland kwam. Ze begon met Nederlandse les en behaalde haar eerste certificaten. In 2022 trad ze in dienst bij het Nederlandse executive search bureau.

Ashima_ 0792

Ashima komt uit het noorden van India waar ze heeft gestudeerd en voor academische, retail  en voor non-profit organisaties heeft gewerkt. Bij Maes & Lunau werkt ze als Research Analist. Haar focus ligt op de database en ze ondersteunt het onderzoeksteam bij het uitvoeren van diverse zoekopdrachten. Ze zorgt voor datakwaliteit en doet data-analyses ten behoeve van het vinden van mogelijke kandidaten voor lopende searches.

“Nederland is een klein land vergeleken met India, maar cultureel erg rijk en zeer internationaal georiënteerd. Het bevalt me erg goed.” Ashima wil haar potentieel zo goed mogelijk benutten om een goede onderzoeker te worden en later misschien zelf actief te worden in executive search.