Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Joost de Vries per 1 september 2021 lid van de Raad van Commissarissen bij DSW Zorgverzekeraar

DSW was wegens het aflopen van de termijnen op zoek naar twee nieuwe leden voor de Raad van Commissarissen die de zorgverzekeraar kunnen versterken op het gebied van zorg en financiën. Joost de Vries treedt, in navolging van Marja van Dieijen die per 1 april al is gestart, later dit jaar toe tot de raad.

JoostdeVries-DSW

De Vries is Registeraccountant en heeft 17 jaar lang in de financiële sector gewerkt vanuit KPMG, waarvan de laatste jaren als partner. Hierna zette hij zijn carrière voort als CFO. Dit deed hij eerst bij de Mid Ocean Group en vanaf 2005 bij Lucas Bols. Daar is De Vries bijna 15 jaar werkzaam geweest, tot hij in 2020 besloot afscheid te nemen om zich toe te leggen op toezichthoudende en adviserende rollen.

Als toezichthouder zal Joost de Vries bij DSW het financiële profiel invullen. Hij wordt ook verantwoordelijk voor de auditcommissie. Onlangs is hij al begonnen met een inwerkprogramma bij DSW, waarna hij in september officieel zal toetreden tot de Raad van Commissarissen. Met zijn komst is de raad weer compleet.

We feliciteren Joost en DSW met deze mooie benoeming!