Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Marja van Dieijen-Visser benoemd als lid van de Raad van Commissarissen bij DSW Zorgverzekeraar

Per 1 april jl. is Marja van Dieijen-Visser benoemd als commissaris bij DSW Zorgverzekeraar. Daarbij is zij ook toegetreden tot de remuneratiecommissie.

MarjavanDieijen

Prof. dr. Van Dieijen-Visser is een ervaren bestuurder en toezichthouder met een omvangrijke carrière in de zorg. Zij was tot eind september 2020 bestuursvoorzitter van het Maastricht Universitair Medisch Centrum+, waar zij door de jaren heen meerdere bestuursfuncties heeft bekleed en tevens 27 jaar lang hoogleraar Klinische Chemie is geweest. Bij haar afscheid van het Maastricht UMC+ werd zij benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau voor haar grote bijdrage aan de zorg, wetenschap en onderwijs. Als toezichthouder was Van Dieijen-Visser onder andere actief bij Fontys Hogescholen en Maastricht Health Campus. Op dit moment is zij ook voorzitter van de Raad van Toezicht bij Zuyd Hogeschool.

DSW is een onafhankelijke landelijke zorgverzekeraar met zo’n 730.000 verzekerden. DSW is van mening dat iedereen recht heeft op gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Zorg verzekeren is meer dan premies innen en nota’s betalen. Betrokkenheid bij de zorg en een uitstekende relatie met de klanten en de zorgverleners is wat DSW kenmerkt. Met Marja van Dieijen-Visser als nieuw lid van de vierkoppige Raad van Commissarissen zorgt DSW ervoor dat de strategische koers bewaakt en doorgezet wordt.

Wij wensen Marja en DSW een fijne samenwerking!