Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Marco Wiltjer benoemd tot de nieuwe CFO bij EDSN

Wij feliciteren Marco Wiltjer die per 1 januari is gestart als nieuwe CFO bij Energie Data Services Nederland, ook wel EDSN.

Marco Wiltjer

EDSN werkt samen met de netbeheerders aan de centrale facilitering van de energiemarkt. EDSN beheert en ontwikkelt de IT-infrastructuur en dataservices voor de Nederlandse energiemarkt en zorgt voor betrouwbare marktprocessen. Dit maakt het onder andere mogelijk om inzicht te krijgen in data van het opwekken, leveren en verbruik van (duurzame) energie. Continue optimalisatie in de digitalisering van deze marktprocessen maakt innovaties voor verduurzaming van de Nederlandse energiemarkt mogelijk.

Met de uitdagingen waar deze snel groeiende organisatie mee kampt, werd gezocht naar een sterke CFO. De keuze is gevallen op Marco Wiltjer. Marco is zijn carrière begonnen als consultant bij PwC. Na ruim 4 jaar heeft hij de overstap gemaakt naar Enexis als Hoofd Planning & Reporting, waarna hij doorgroeide tot Directeur Financiën. In de jaren die daarop volgden heeft hij zijn kennis en ervaring verbreed als Directeur Klant & Markt. Vanuit deze netbeheerdersrol is Marco ook bekend geraakt met EDSN.

Namens Maes & Lunau wensen wij Marco en EDSN veel succes en een fijne samenwerking toe!