Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Olav van de Reijken Commercieel Directeur bij Zetacom

Olav is na zijn eerste functie gestart in de ICT bij Centric en heeft daarna bij Imtech Communication Solutions, later Axians, een breed en diep inzicht gekregen in het system integration vak in de ICT. Daarnaast heeft hij zich de laatste 5 jaar bij Unit4, later Tenzinger, intensief met de zorgmarkt beziggehouden waar hij nu een stevig netwerk heeft. Kent als Commercieel Directeur het spanningsveld tussen sales en operatie en kan daar goed mee omgaan in de zin van deze goed aan te laten sluiten. Tezamen met zijn ontspannen houding, humor en relativeringsvermogen is hij de ideale kandidaat voor het dynamische Zetacom.

Olav van de Reijken

Zetacom helpt als system integrator om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van organisaties te verbeteren: in het mkb, de groot zakelijke markt en in het bijzonder de gezondheidszorg. De focus ligt daarbij op het gebruiksgemak van oplossingen voor eindgebruikers en het rendement voor de organisatie. Daarom blijft Zetacom ook na het realiseren van de initiële oplossing als partner meedenken en meewerken aan het gebruik en de doorontwikkeling. Zetacom heeft zelf alle expertise en technische oplossingen in huis voor bijvoorbeeld telefonie, zorgsystemen, netwerken en de beveiliging. Hierdoor kunnen de klanten zeker zijn van de beste integrale oplossing.
Zetacom werkt vanuit Zoetermeer (hoofdkantoor) en vestigingen in Den Bosch en Apeldoorn met ruim 180 medewerkers voor klanten door heel Nederland.

Wij wensen Olav en Zetacom samen veel succes!