Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Walter Kraus start 1 oktober 2021 als Commercieel Directeur bij JCDecaux

Walter is na zijn eerste functie gestart in e-commerce bij Boston Consulting Group gericht op finance, telecom en media. Daarna is hij in verschillende marketingrollen, in binnen- en buitenland, 7 jaar werkzaam geweest bij Philips. Als zelfstandige heeft hij daar diverse projecten in merkenadvisering gedaan. Vervolgens heeft hij ruim 3,5 jaar bij Bol.com Retail Media succesvol opgezet. Walter is voormalig bestuurslid van het IAB, hierdoor heeft hij naast een breed netwerk ook affiniteit met de mediawereld. Door middel van innovatiekracht zal Walter zich onder andere gaan richten op de digitale acceleratie van JCDecaux.

WalterKraus

JCDecaux is wereldwijd marktleider in Buitenreclame en ondersteunt als stadsmeubilairpartner duizenden steden in zes werelddelen met de inrichting van hun publieke ruimte. Het bereik van JCDecaux strekt zich van Parijs tot Hong Kong en van Sydney tot San Francisco. JCDecaux is de enige internationale speler die zich exclusief richt op Buitenreclame. Daarbij richt het zich op drie aspecten: stadsmeubilair, transportreclame en Billboards.

JCDecaux zet zich in voor duurzaam en innovatief straatmeubilair en diensten gefinancierd door merken en hun reclame. Duurzame ontwikkeling is dan ook een van de kernelementen van de bedrijfsstrategie. Bovendien levert JCDecaux slimme en verantwoorde mobiliteitsoplossingen zonder impact op de lokale financiën of belastingbetalers, terwijl ze tegelijkertijd blijvend voldoen aan de behoeften van de steden en burgers. Met de snelle digitalisering van onze huidige samenleving staat JCDecaux voor de uitdagende taak om als bedrijf voorop te blijven lopen op de wereldwijde en lokale markten.

Maes & Lunau wenst Walter en JCDecaux veel succes met deze samenwerking!