Terug naar team overzicht

Tristan Jonkers

Brede ervaring. Gepassioneerd over executive search en leiderschap. Altijd met een unieke blik kijkend naar de markt. Dat alles typeert Tristan Jonkers, Research Consultant bij Maes & Lunau. Hij houdt van werken met mensen. Kwaliteit leveren. En vooral voor elke klant de best denkbare kandidaat vinden. Dáár draait het uiteindelijk om.

Zijn unieke blik op de markt heeft Tristan te danken aan zijn achtergrond. Hij volgde een studie in HR en deed daarbij diverse specialisaties en minor vakken op het gebied van leiderschap en governance. Zijn belangrijkste missie? Onderscheidende kandidaten vinden voor opdrachtgevers. En zo bijdragen aan de organisatie én aan de maatschappij.

Tristan 9895 beeld1

Verwachtingen overtreffen

Tristan groeide op in Groningen, maar verruilde het noorden van het land voor Utrecht. Persoonlijke ontwikkeling én als team topprestaties leveren staat bovenaan zijn prioriteitenlijst. Hij hoeft er dan ook niet lang over na te denken wat hij het leukste vindt aan zijn werk.

In zijn werk als research consultant bij Maes & Lunau komt hij dagelijks in contact met de crème de la crème van bestuurlijk Nederland. Heel inspirerend vindt hij dat. “We hebben een heel divers team met verschillende leeftijden, een open cultuur en ieder een eigen achtergrond. Daardoor kunnen we als executive searchbureau echt een waardevolle bijdrage leveren. Door uiteenlopende gesprekken met en op bestuurlijk niveau is niks voorspelbaar en behoud je een brede blik. Dit inspireert waardoor je een breed pallet met ook niet voor de hand liggende kandidaten kan presenteren om de perfecte match creëren. Deskundig onderscheidend zijn dat is voor mij Executive Search.”

“Door onderscheidende kandidaten te vinden, kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan de organisatie én aan de maatschappij.”

Ervaring in veel sectoren

Tristan heeft een brede achtergrond. Al tijdens zijn studie was hij behoorlijk actief. In die tijd was hij assistent-supermarktmanager van Albert Heijn, Gall & Gall en Etos. Daarnaast werkte hij als professional in de financiële wereld. Daardoor heeft hij brede kennis van organisaties en inzicht in verschillende sectoren.

Die kennis past hij nu dagelijks toe om als research consultant tot de perfecte match voor organisaties te komen. En is hij niet aan het werk? Dan is hij graag sportief actief op het hockeyveld.