Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Arnold Sporrel Chief Operations Officer (COO) bij Intergamma (Gamma & Karwei)

Arnold Sporrel (1981) start 16 augustus 2021 als Chief Operations Officer bij Intergamma. Hij wordt verantwoordelijk voor de winkeloperatie van de eigen winkels en de operationele begeleiding van de winkels van de franchisenemers in Nederland en in België.

Arnold Sporrel – Intergamma

Arnold Sporrel werkte in de afgelopen 20 jaar bij MediaMarkt waar hij diverse managementfuncties heeft bekleed in Nederland en in Spanje. Van 2017 tot en met 2020 was hij Chief Executive Officer van MediaMarkt Nederland waar hij verantwoordelijk was voor 4.500 medewerkers, 50 vestigingen en de e-commerceactiviteiten.

Met zijn ruime ervaring in retail zal de bijdrage van Arnold gericht zijn op de implementatie van de concernstrategie in de ruim 380 winkels van Gamma en Karwei in Nederland en België.

Arnold Sporrel:

“Ik heb heel veel zin in mijn start bij Intergamma. Tijdens de sollicitatiegesprekken voelde ik me direct aangetrokken door de mensen en de ambitie van Intergamma, in combinatie met de sterke roots van ondernemerschap en ‘Hollandse’ nuchterheid. Ik wil me eerst goed verdiepen in de organisatie, alle mensen die er werken en de plannen die er liggen.”

Maes & Lunau wenst Arnold en Intergamma veel succes.