Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Reggy van der Wielen is benoemd tot voorzitter College van Bestuur van HAS Hogeschool

De Raad van Toezicht van HAS Hogeschool heeft Reggy van der Wielen per 10 mei 2021 benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur.

ReggyvanderWielen-HAS

Reggy heeft een lange loopbaan in de wereldwijde voedselvoorziening met nadrukkelijke aandacht voor de keten, duurzaamheid en natuur. Hij was eerder werkzaam bij FrieslandCampina als R&D Director Research & Technology en heeft bij Unilever diverse leiderschapsposities binnen de R&D-organisatie bekleed. Zijn werk was altijd gericht op het streven naar een wereldwijde voorziening van gezonde, smakelijke (en betaalbare) voeding met aandacht voor een duurzame en natuur inclusieve keten.

HAS Hogeschool is de hogeschool voor agro food en leefomgeving van Zuid-Nederland en is een middelgrote hogeschool met een kleine 4000 studenten. Hier staat de dynamische driehoek van studenten, docenten en bedrijfsleven centraal. HAS Hogeschool richt zich op drie kernactiviteiten: onderwijs, onderzoek en valorisatie. Naast het bachelor onderwijs richt zij zich ook op de zakelijke markt door middel van zakelijke dienstverlening. Zo wordt consultancy, training en opleiding en onderzoek aangeboden op commerciële basis. Daarnaast worden tal van projecten uitgevoerd op diverse terreinen rondom de onderwerpen agrio food, leefomgeving en milieu.

Wij feliciteren Reggy en de HAS Hogeschool met deze mooie benoeming!