Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Hanneke Möhring benoemd tot voorzitter en Vera de Witte tot lid Raad van Toezicht bij de SWKGroep

Wij zijn verheugd te vermelden dat Hanneke Möhring (als voorzitter) en Vera de Witte (als lid) per 5 oktober zijn gestart bij de Raad van Toezicht van de SWKGroep.

SWKGroep2

Hanneke Möhring is momenteel zelfstandig adviseur, manager en coach in opdracht van bestuurders, toezichthouders en managers in de publieke en semipublieke sector. Hiervoor is zij actief geweest als partner bij Boer&Croon,  waar zij tevens voorzitter was van de sector Publiek Domein. Daarvoor was Hanneke bij Berenschot als managing director eindverantwoordelijk voor het functioneren van de adviesgroep Openbaar Bestuur en Veiligheid. Hanneke beschikt over uitgebreide toezichthoudende ervaring en is onder andere voorzitter van Raad van Commissarissen bij Lysias Advies en was vicevoorzitter van de Raad van Toezicht bij Cardea Jeugdzorg.

Vera de Witte is werkzaam als directeur bedrijfsvoering bij de Hoge Raad der Nederlanden. Eerder was zij directeur Strategie en Bestuursadvisering van het Centraal Bureau voor Statistiek en Directeur Communicatie bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Met haar achtergrond kent zij overheden en het politiek-bestuurlijk spel goed. Daarnaast is Vera momenteel ook lid van de Raad van Toezicht bij Wereldkinderen.

De SWKGroep bestaat uit een aantal organisaties die zich richten op het aanreiken van handvatten aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen om zich te kunnen ontwikkelen. De werkzaamheden liggen op het vlak van kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs. Onder de nieuwe positionering ‘Samen voor groei van kinderen binnen gezin en buurt’ wil de SWKGroep de onderlinge samenwerking maximaal stimuleren om zo de best mogelijke ondersteuning voor kinderen en gezinnen te bieden.

Maes & Lunau feliciteert Hanneke, Vera en de SWKGroep met deze benoemingen en wenst hen een succesvolle en plezierige samenwerking!