Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Paulien Pistor benoemd tot de nieuwe Algemeen Directeur bij PWN

Wij feliciteren Paulien Pistor die per 1 juli zal starten als Algemeen Directeur van het Noord-Hollandse drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder PWN. Hiermee is zij de opvolgster van Ria Doedel die deze functie sinds begin 2020 interim heeft ingevuld.

Paulien Pistor

PWN levert drinkwater aan ruim 804.160 huishoudens, bedrijven en instellingen in Noord-Holland. Dit doen zij met de missie ‘duurzaam en uitstekend drinkwater en natuurbeheer te leveren, met en voor iedereen’. Het oppervlaktewater, dat zij gebruiken voor het maken van drinkwater, zuiveren zij namelijk in Andijk, Heemskerk en in het duingebied. Daarom is een andere belangrijke taak van PWN deze duinen in topconditie te houden. Dit resulteert in een organisatie die dagelijks zorgt voor betrouwbaar drinkwater en veerkrachtige natuurgebieden.

Met de complexiteit van de producten en diensten is gezocht naar een ervaren bestuurder. De keuze is gevallen op Paulien Pistor. Paulien heeft bij verschillende drinkwaterbedrijven als communicatieadviseur gewerkt, waaronder PWN en Waternet. Daaropvolgend heeft zij de overstap gemaakt naar de gemeentelijke omgeving, eerst Haarlem en vervolgens Eindhoven, waar zij is uitgegroeid tot Algemeen Directeur. In 2016 is zij haar eigen interim bureau begonnen. Tot voor kort bekleedde zij vanuit haar bureau de positie Interim Directeur Strategie en Transitie bij Waternet Amsterdam.

Namens Maes & Lunau wensen wij Paulien en PWN veel succes en een fijne samenwerking toe!