Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Justina Alders-Sheya en Deborah Cheng zijn toegetreden tot de Raad van Toezicht van Cordaid

Cordaid is per 1 januari 2021 gefuseerd met ICCO en heeft één Raad van Toezicht gekregen. Maes & Lunau Executive Search is ingeschakeld om kandidaten te selecteren voor de auditcommissie. Justina Alders-Sheya en Deborah Cheng zijn beiden per 15 juni 2021 toegetreden tot de Raad van Toezicht.

Cordaidrvt

Cordaid komt op voor mensen in nood en biedt het hele spectrum aan van humanitaire hulp en ontwikkelingssamenwerking: van het werken aan weerbaarheid voor kwetsbare gemeenschappen, het versterken van de gezondheidszorg, voedsel en onderwijs, tot het ondersteunen van ondernemerschap en het creëren van economisch perspectief.

Justina Alders-Sheya heeft financiële economie in Londen gestudeerd en een RA-opleiding in Nederland voltooid. Na een carrière bij de Algemene Rekenkamer van Namibië, ING en EY werkt zij nu als Fundmanager bij Triodos Investment Management. Deborah Cheng heeft na haar studie bedrijfseconomie 10 jaar gewerkt als auditmanager bij PWC en heeft daarnaast haar RA-opleiding afgerond. Zij vervulde verschillende CFO-posities in het bedrijfsleven en is sinds 2015 actief als commissaris in verschillende maatschappelijke sectoren.

Maes & Lunau Executive Search wenst beiden veel succes met hun nieuwe toezichthoudende functie.