Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Flynth heeft nieuwe Raad van Commissarissen

Kees van Dijkhuizen is benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Flynth. Anja de Bree, Rien Nagel en Mireille Suchanek zijn allen benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Flynth. Peter Bommel zal na zijn terugkeer uit het buitenland per 1 maart 2022 toetreden.

Flynth2

Flynth is een accountants- en adviesorganisatie voor ondernemers in Nederland, met een heldere klantfocus en een voor de sector uniek besturingsmodel. Flynth streeft naar de beste dienstverlening voor ondernemers in uiteenlopende sectoren en van diverse omvang, met het accent op MKB- en agrarische ondernemingen. Met ca 1.600 medewerkers levert Flynth diensten op het gebied van accountancy en advies (fiscaal advies, juridisch advies, subsidieadvies, bedrijfskundig advies, gebouw- en omgeving advies, duurzame energieadvies en dealadvies) aan circa 35.000 klanten en heeft daarmee het grootste klantenbestand van Nederland. De onderneming ziet de ondernemers, eigen medewerkers én de maatschappij als belangrijke stakeholders.

Kees van Dijkhuizen is zijn carrière gestart bij de overheid. Hij was onder andere van 2000-2005 Thesaurier -generaal op Ministerie van Financiën. In 2005 werd hij CFO van NIBC. Vervolgens werd hij in 2013 CFO bij ABNAMRO, waar hij in 2017 werd benoemd tot CEO. Kees heeft veel leidinggevende en bestuurlijke ervaring in zowel de private als publieke sector.
Kees heeft waardering voor de inspanningen en inzet van de medewerkers van Flynth en kijkt ernaar uit om samen met Peter Bommel, Anja de Bree, Rien Nagel en Mireille Suchanek een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Flynth.

Peter Bommel heeft een lange carrière gehad bij Deloitte waar hij tot 2019 Chairman van de Executive Board in Nederland is geweest. Momenteel is Peter CEO van de MetaCorp Group, een familiebedrijf op Aruba. Peter is naast een ervaren bestuurder ook een Registeraccountant met vele jaren ervaring in het controleren en adviseren van klanten.

Anja de Bree is na haar studie technische bedrijfskunde al snel bij AT&T in HR terechtgekomen. Zij vervulde HR-functies bij Lucent, ATOS ORIGIN, Tele 2 en is sinds 5.5 jaar CHRO van
Royal FloraHolland. Anja is al bijna 20 jaar actief in HR in verschillende rollen en kent het werken in een coöperatieve omgeving van binnenuit.

Rien Nagel heeft veel verschillende rollen vervuld bij Rabobank. Zijn laatste baan bij Rabo was lid van de Executive Board. Momenteel is hij partner bij Quadrum Capital, een PE-company. Rien heeft een achtergrond als bankier en kent het MKB en de agrarische sector zeer goed. Rien is iemand die gericht is op teamwork.

Mireille Suchanek is na haar studie bedrijfseconomie aan de universiteit van Leuven, bij ABP Real Estate begonnen. Vervolgens is zij assistent professor geweest aan de Universiteit van Maastricht, waar zij is gepromoveerd in Marketing. Ze heeft vervolgens bij KPMG en PWC en Accenture gewerkt. Daarna is ze naar Aegon gegaan en is ze CIO bij PGB geweest. Momenteel is ze VP IT Europe bij Athlon Carlease International.