Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Marjolein Otter nieuwe Business Operations Director bij Roland Berger

Roland Berger is een toonaangevend wereldwijde strategieconsultant met meer dan 50 kantoren en 2400 werknemers. Het is het enige Europese adviesbureau met een sterke internationale voetafdruk en is aanwezig in alle belangrijke markten. Roland Berger Nederland is de laatste jaren snel gegroeid en zal de groeimogelijkheden de komende jaren blijven aangrijpen.

Marjolein-Otter

Om deze groei mogelijk te maken, is er voor gekozen verder in de supportstaf te investeren en dit snel groeiende onderdeel van het kantoor te verzwaren met een nieuwe rol, de Business Operations Director. Dit moet leiden tot verdere professionalisering en een nog soepeler verloop van de totale organisatie. Er zijn momenteel ca. 125 medewerkers werkzaam vanuit het kantoor in Amsterdam waarvan ongeveer 100 als consultant en 25 als ondersteunende staf. Samen met de Finance Director zal Marjolein, onder eindverantwoordelijkheid van de partnergroep, het centrale aanspreekpunt zijn voor de dagelijkse operatie van het kantoor. Daarnaast zal zij in nauw overleg met de partnergroep een staffingmodel ontwikkelen en implementeren voor de inzet van alle consultants in Nederland.

Marjolein werkt sinds 2005 bij de AWVN, de grootste werkgeversvereniging van Nederland als Directeur Bedrijfsvoering & Advies. De laatste 7 jaar heeft zij deze organisatie verder geprofessionaliseerd en verschillende verbeteringen doorgevoerd. Haar ervaring in het werken bij een partnerorganisatie deed zij eerder op als belastingadviseur en arbeidsrechtadvocaat bij NautaDutilh.

Maes & Lunau wenst Roland Berger en Marjolein een mooie en vruchtbare samenwerking toe!