Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Anja Hamers start bij Breijer, onderdeel van Facilicom Group, als Directeur HR

Met trots kondigen wij aan dat Anja Hamers per 1 juli 2024 start als HR Directeur bij Breijer, onderdeel van de Facilicom Group. Met haar uitgebreide ervaring in Human Resources, zowel op nationaal als internationaal niveau, zal zij een waardevolle bijdrage zal leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie.

Vierkant plaatsing

Anja Hamers brengt meer dan twee decennia aan HR-expertise met zich mee. Tot juli 2024 was zij Group Human Resources Director bij Zeelandia, waar zij sinds 2005 werkzaam was in verschillende HR-rollen. Haar bewezen staat van dienst in het leiden van HR-strategieën en het stimuleren van personeelsontwikkeling maakt haar de ideale kandidaat om de HR-agenda van Breijer vorm te geven en te implementeren.

Breijer is een toonaangevende integrale technische dienstverlener die actief is in de bouw, renovatie en het technisch onderhoud van gebouwen. Het bedrijf, met het hoofdkantoor gevestigd in de Waalhaven in Rotterdam, telt ruim 800 medewerkers. Breijer staat bekend om haar innovatieve aanpak en toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Met de benoeming van Anja Hamers als HR Directeur zet Breijer een belangrijke stap in de verdere professionalisering en versterking van haar HR-beleid.

Maes & Lunau wenst hen een fijne, effectieve samenwerking toe.