Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

David Williams technisch directeur Bol.com

We zijn verheugd te kunnen mededelen dat Bol.com David Williams verwelkomt als technisch directeur.

David Williams

Bol.com, opgericht in 1999, is een internet platform dat begonnen is als een online boekenwinkel. In 2022 is het uitgegroeid tot een platform met 13 miljoen actieve Nederlandse en Belgische klanten, een assortiment van 41 miljoen artikelen en 49.000 Nederlandse en Belgische verkooppartners die hier hun artikelen verkopen.

Bol.com heeft een informele werksfeer en een open cultuur. Autonomie en ondernemerschap zijn belangrijke elementen in de manier van werken van het bedrijf. Het creëren van nieuwe ideeën en de focus op innovatie zijn de sleutel tot toekomstige groei. De can-do mentaliteit leidt tot succes en jaar na jaar groei van het bedrijf.  De omzet van Bol.com was in 2020 € 4.3 miljoen en het wordt verwacht dat het in 2021 de €5 miljoen gaat halen. Er werken meer dan 2000 werknemers bij Bol.com.

Na zijn studie natuurkunde is David Williams begonnen als sw-ontwikkelaar. Hij heeft gewerkt in startups maar ook bij bedrijven als Imperial Tobacco. Bij Trade Me maakte hij de stap naar leidinggevende functies. Bij XERO (SaaS Accountancy en Small Business) leidde hij een grote organisatieverandering. In 2019 kwam hij naar Nederland en werkte voor DAZN en bij Recharge.com

Maes & Lunau wenst David en Bol.com een succesvolle samenwerking!