Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Rob Looye benoemd tot nieuwe CEO van Plato Group

Met ingang van 1 april zal Rob Looye starten als CEO van Plato Group.

Sinds 1945 is Plato Group toonaangevend expert in de inkoop, ontwikkeling en distributie van promotionele artikelen, premiums en relatiegeschenken. De organisatie, met meer dan 450 enthousiaste medewerkers, bedient meer dan 350.000 klanten vanuit haar kantoren in 13 Europese landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Helmond, Nederland.

Rob Looye

Rob heeft veel ervaring opgedaan bij corporate-, private equity owned- en familiebedrijven en hierdoor diverse bedrijfsculturen meegemaakt. Vanuit marketing en sales is hij doorgegroeid naar algemeen management. Bij diverse bedrijven, waar hij als CEO heeft geopereerd, heeft hij succesvolle verbeterslagen doorgevoerd. Hij heeft een ondernemende spirit en kijkt er naar uit om, met zijn nieuwe team, de Plato Group naar de “next level” te brengen.

Plato Group

Met vier merken biedt de Plato Group een oplossing voor ieder type klant.
CLIPPER is internationale importeur van promotionele artikelen, premiums en relatiegeschenken en levert uitsluitend aan Europese distributeurs. Sinds begin 2022 biedt zij het volledig duurzame assortiment van Interall aan en is ze met de kennis van Interall een stap dichter bij de verduurzamingsdoelstellingen.
IGO Promo, als E-commerce partner, voorziet bedrijven van een volledig online assortiment aan hoge kwaliteit promotionele artikelen tegen concurrerende prijzen en ondersteund door snelle service.
COMPACON, als full service partner, helpt grote organisaties zich te onderscheiden door creatief en effectief gebruik van promotionele artikelen.
Met deze vier formules beheert Plato Group de volledige Europese value chain van (duurzame) promotionele artikelen, premiums en relatiegeschenken.

Maes & Lunau wenst Plato Group en Rob Looye een mooie en succesvolle samenwerking toe!