Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Madelon Bangma en Saskia van Walsum nieuwe commissarissen bij Wehkamp

Met ingang van 18 mei zijn Madelon Bangma en Saskia van Walsum gestart als commissaris bij Wehkamp. Madelon wordt tevens voorzitter van de audit committee en Saskia wordt voorzitter van de remuneratiecommissie.

Wehkamp

Madelon Bangma is haar carrière gestart bij EY, waar zij van 2011 tot 2019 actief is geweest als partner.  In 2019 stapte ze over naar Royal Sanders om de rol van CFO te vervullen. Momenteel is zij CFO van de Unknown Group. Zij is ook actief als toezichthouder bij het Maritiem Museum Rotterdam.

Saskia was o.a. CEO van Mona Dairy Company (FrieslandCampina) en Global HR director van Heineken NV. Zij was medeoprichter, aandeelhouder en partner van Concordia Fund BV (Private Equity). Naast Wehkamp bekleedt zij ook commissariaten bij o.a. bij Autobinck Group NV en Teslin Capital Management en bij SPAR Holding BV als voorzitter. Ze is tevens actief als executive coach en informal investor.

“Als pure e-commerce speler sinds 2010 is Wehkamp sterk verbonden met de Nederlandse samenleving en dit komt mede door haar lange historie die 70 jaar terugvoert tot 1952 toen Wehkamp begon als een postorderbedrijf. Vandaag de dag koopt meer dan 50% van de Nederlandse gezinnen en 30% van de huishoudens bij Wehkamp. Het bedrijf onderscheidt zich van andere e-commercespelers door een continue focus op het bieden van de ‘meest inspirerende, gecureerde en relevante online shop voor mode en wonen”.

Wij feliciteren Madelon Bangma en Saskia van Walsum en Wehkamp met deze mooie benoemingen!