Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Tineke van Berlo nieuwe Global HR Director bij Dunlop

Met veel genoegen heeft Maes & Lunau voor Dunlop geadviseerd in de zoektocht naar de nieuwe HR directeur. De keuze is gevallen op Tineke van Berlo die per 20 juni 2022 is gestart als nieuwe Global HR Director bij Dunlop.

Tineke-van-Berlo2

Dunlop® Protective Footwear is wereldwijd de toonaangevende fabrikant van beschermende rubberlaarzen. De producten bieden comfort en bescherming voor professionals in Landbouw & Visserij, Voedselverwerking, Industrie en de Olie, Gas & Mijnbouw industrie. Het bedrijf heeft een langdurige groei doorgemaakt dankzij het sterke Dunlop merk, het productassortiment, het innovatievermogen en de focus op de eindgebruiker. Met meer dan 750 werknemers, drie productielocaties in Nederland, Portugal en de VS, bedient Dunlop klanten in meer dan 75 landen wereldwijd.

De keuze is gevallen op Tineke van Berlo (1984). Tineke is een energieke, standvastige hardwerkende probleemoplosser in het HR-domein. Ze combineert een druk gezin met een zwaar werkschema dat zich over meerdere continenten kan uitstrekken. Tineke werkte drie jaar in de US West Coast en behaalde goede resultaten. Ze is vindingrijk en vastberaden. Tijdens haar studie Human Resources werkte ze fulltime bij de Cisco startup Genesis Global in HR en daarna bij de Apple-fabrikant en service/reparatie bedrijf Pegatron. Ze heeft de Nederlandse, Tsjechische en de US-organisatie opgezet. Daarna werkte ze bij SUZOHAPP (Tech bedrijf in automatisering van geldverwerking).

Maes & Lunau wenst Tineke en Dunlop veel succes met deze samenwerking!