Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Hester Bijl nieuw lid Raad van Commissarissen bij Impuls Zeeland

Hester Bijl is benoemd als lid Raad van Commissarissen bij Impuls Zeeland. Met de komst van Hester is de driekoppige Raad van Commissarissen wederom weer compleet.

Hester Bijl (50) is een zeer ervaren bestuurder in het onderwijs en sinds 2016 bestuurder van de Universiteit Leiden. Door de jaren heen heeft zij veel kennis over energietransities opgebouwd. Naast haar grote carrière in het onderwijs heeft Hester ook veel toezichthoudende ervaring. Zo is zij onder meer lid van de Raad van Commissarissen van TNO en jarenlang onderdeel geweest van de Raad van Commissarissen van ECN en Aviolanda. Hester draagt graag bij aan de belangrijke rol die Impuls Zeeland vervult op het gebied van innovatie voor de regio.

Hester Bijl

Impuls Zeeland is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Zeeland en staat voor zichtbare en tastbare bijdragen aan de ontwikkeling van de provincie. Daarmee heeft impuls tot doel de dynamiek van de Zeeuwse economie te vergroten. Om dit doel te bereiken zet Impuls zich in als financier, business developer, acquisiteur en ecosysteemontwikkelaar om zichtbaar en vernieuwend bij te dragen aan de ontwikkeling van Zeeland. Dit alles doen zij met een duidelijke missie: ‘CO2-reductie en verduurzaming in het mkb en grootbedrijf’ en ‘de economische toekomstbestendige, leefbare delta’.

Meer weten over de benoeming? Lees het artikel van Impuls Zeeland: https://www.impulszeeland.nl/nl/nieuws/hester-bijl-benoemd-tot-lid-raad-van-commissarissen-impuls-zeeland

Namens Maes & Lunau wensen wij Hester en Impuls Zeeland veel succes en een fijne samenwerking toe!