Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Fries Heinis wordt per 1 augustus a.s. de nieuwe algemeen directeur bij RAI Vereniging

Fries Heinis wordt de nieuwe algemeen directeur van RAI Vereniging, ter vervanging van Olaf de Bruijn die met vervroegd pensioen gaat. Fries staat bekend als een zeer ervaren verenigingsdirecteur. In de afgelopen 10 jaar heeft hij leidinggegeven aan Bouwend Nederland, de branche­organisatie voor bouw- en infrabedrijven. Daarvoor werkte hij onder andere als beleidsadviseur bij de KNVB, was manager veiligheidszaken bij UEFA EURO 2000 en was hij 5 jaar secretaris bij VNO-NCW. Zijn brede en relevante ervaring komt goed van pas binnen RAI Vereniging.

Vierkant plaatsing

Als nieuwe algemeen directeur zal Fries zich buigen over diverse mobiliteitsvraagstukken, waaronder elektrificatie van de branche, toegang tot data (mobility as a service), en het bevorderen van duurzame, veilige en betaalbare mobiliteit in het algemeen.

De RAI Vereniging, opgericht in 1893, vertegenwoordigt de belangen van fabrikanten, importeurs en groothandelaren van voertuigen en aanverwante apparatuur. Met ongeveer 700 leden, waaronder Nederlandse bedrijven en dochterondernemingen van internationale bedrijven, speelt de vereniging een essentiële rol in de branche.

Maes & Lunau wenst hen een succesvolle samenwerking toe.

Lees hier het persbericht: www.raivereniging.nl/actueel/nieuws/