Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Erik Bax start als de nieuw lid voor de Raad van Commissarissen bij Ambrava Holding

Maes & Lunau deelt graag weer een mooie plaatsing. Per 1 januari is Erik Bax gestart als lid Raad van Commissarissen bij Ambrava Holding. Erik Bax is een senior executive met een mooi nationaal en internationaal trackrecord in de bouw- en bouwmaterialen industrie. Ook als toezichthouder heeft Erik een ruime en zeer relevante ervaring voor Ambrava.

Vierkant plaatsing

Ambrava Holding bestuurt op afstand alle werkmaatschappijen die per merk georganiseerd zijn. De combinatie bedient circa 40% van de markt voor HVAC-apparatuur, altijd via professionele, dus gecertificeerde installatiebedrijven. Ambrava is o.a. importeur/distributeur van Samsung, Mitsubishi, Hitachi en het Chinese Hi-Sense voor warmtepompen, airconditioners en ventilatiesystemen in de Benelux. Met hun uitgebreide assortiment bedienen zij rechtstreeks gecertificeerde installateurs, en hiermee direct de zakelijke en indirect de particuliere markt.

Naast leverancier is Ambrava ook een volwaardig partner op het gebied van klimaatbeheersing, voor zowel installateurs als adviseurs en projectleiders.

Maes & Lunau wenst Erik Bax een mooi en succesvol commissariaat toe.