Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Nikolaas Vles nieuwe CEO NIZO

Met veel plezier heeft Maes & Lunau de procedure voor het vinden van de CEO van NIZO uitgevoerd. Nikolaas Vles is aangesteld als nieuwe CEO.

Nicolaas Vles

Nikolaas heeft een mooie achtergrond als CEO in de ingrediëntenwereld, waarmee hij uitstekend is toegerust om NIZO te leiden.

NIZO is een vooraanstaand Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in onderzoek, ontwikkeling en innovatie op het gebied van voedsel en voeding. Het bedrijf werkt samen met nationale en internationale voedingsmiddelenproducenten om hen te helpen bij het ontwikkelen van innovatieve producten, het verbeteren van productieprocessen en het waarborgen van voedselveiligheid en -kwaliteit. Ze streven ernaar om duurzame en gezonde voedingsoplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de steeds veranderende behoeften en verwachtingen van consumenten.

Nikolaas Vles was sinds 2020 de CEO van Prolactal, een wereldwijd toonaangevende leverancier van zuivelingrediënten. Nikolaas is zijn carrière begonnen als M&A advocaat bij Stibbe. Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar ICL Food Specialties, waar hij is begonnen als M&A Legal Counsel en is doorgegroeid tot VP Sales & Marketing. Daarna is hij CEO van Prolactal geworden alvorens over te stappen naar NIZO.

Wij wensen Nikolaas en NIZO veel succes toe en een mooie samenwerking!