Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Carl Schulze nieuwe Voorzitter groepsdirectie VP Textile en CEO HAVEP

Met veel genoegen heeft Maes & Lunau voor VP Textile en HAVEP de zoektocht verzorgd naar de nieuwe CEO: Carl Schulze

Carl Schulze

VP Textile heeft samen met HAVEP Workwear/Protective Wear een nieuwe CEO aangesteld, Carl Schulze.
Carl is zowel verantwoordelijk voor HAVEP alsook voorzitter van de groepsdirectie van VP Textile. Carl heeft meer dan dertig jaar internationale ervaring op directieniveau binnen verschillende familiebedrijven en de confectie business.

VP Textile bestaat uit drie business units: HAVEP, Van Heurck en Hydrowear. Het bedrijf werkt met maximale decentralisatie en autonomie per business unit en heeft als doel om de duurzame en internationale groeiambities verder vorm te geven in de markt van werkkleding en beschermende kleding.

Zes generaties geleden begon Hendrik van Puijenbroek in 1865 het confectiebedrijf HAVEP in het Nederlandse Goirle, gespecialiseerd in werkkleding. HAVEP is marktleider in Nederland en is sterk in zowel werkkleding als beschermende kleding.
Van Heurck is opgericht in 1920 en staat bekend om zijn kwaliteit en flexibiliteit in de sector. Dankzij moderne technologieën en hoogwaardige materialen is een constante kwaliteit gegarandeerd. De productieafdelingen in Tunesië worden aangestuurd vanuit België.
Hydrowear is gevestigd in Emmen, Nederland en werkt samen met externe ateliers in India en China. Ze kopen RMG kleding in volgens eigen specificaties en distribueren de kleding in Nederland via een dealernetwerk verspreid over heel Noordwest Europa.

Maes & Lunau wenst Carl en VP Textile en HAVEP Workwear/Protective wear veel succes en een fijne samenwerking toe!

Carl over deze nieuwe stap:

“Deze functie als CEO van VP Textile en HAVEP bevatte alle elementen naar welke ik op zoek was i.h.k. van een uitdagende, internationale en complexe opdracht die mij de energie geeft die ik dan kan delen met de diverse interne en externe teams, respectievelijk de diverse business partners, klanten en stakeholders in de breedte.”