Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Ivo van der Vlis nieuwe Managing Director van Business Park Aviolanda

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Business Park Aviolanda per 1 juli een nieuwe Managing Director heeft: Ivo van der Vlis. Maes & Lunau heeft met veel genoegen deze search vervuld.

Ivo van der Vlis

Business Park Aviolanda (BPA) is een besloten vennootschap gevestigd in Hoogerheide in West-Brabant, naast vliegbasis Woensdrecht. Op BPA werken civiele Maintenance, Repair, Overhaul & Upgrades (MRO&U) bedrijven aan het onderhoud van civiele en militaire vliegtuigen en helikopters. Daarnaast verricht Defensie op BPA onderhoud aan militaire helikopters en worden componenten voor de luchtvaartsector geproduceerd. ROC Curio en AM&TS leiden studenten op BPA op tot gecertificeerde vliegtuig-onderhoudstechnici.

Ivo is zijn professionele loopbaan bij de landmacht begonnen. Bij Schiphol heeft hij een mooie carrière van 12 jaar doorlopen binnen onder andere operatie en business development, om daarna verschillende directierollen te vervullen, onder andere bij Scarabee Aviation Group en YALA. Met zijn brede commerciële ervaring en verbindende leiderschap zal Ivo als Managing Director Business Park Aviolanda naar de volgende fase van ontwikkeling begeleiden.

Maes & Lunau wenst Ivo en Business Park Aviolanda heel veel succes en een mooie samenwerking toe!