Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Michiel F. van Ginkel, nieuwe directeur Holding van Hilverda Group

Royal Hilverda Group is uitgegroeid tot een internationale leidende organisatie in de sierteeltsector. Een groep die aan de ultieme basis staat van veel wat bloeit en groeit in huiskamer en tuin. De Royal Hilverda Group bestaat uit een holding met daaronder diverse bedrijven, waaronder HilverdaFlorist en een aantal deelnemingen in het buitenland (vestigingen Colombia, India, Kenia) en Horti Partners in Nederland. Daarnaast beheert de holding het bedrijfsvastgoed.

Michiel van Ginkel

Wereldwijd dragen er 2000 mensen bij aan het succes van Royal Hilverda Group, ze zijn werkzaam op de vestigingen in de diverse landen. De producten van Hilverda Group vinden hun weg op de wereldwijde markt.

Michiel heeft een rijke carrière in de internationale wereld van food. Hij heeft in de internationale wereld van fmcg gewerkt en beschikt over ervaring in het coöperatieve en met familiebedrijven.  Zo is hij thuis in verschillende omgevingen en kent de ontwikkelingen van de sector zeer goed. Michiel is daarnaast ook een ervaren toezichthouder bij o.a. bij Voergroep Zuid en Euro Pool Group.

Maes & Lunau wenst Michiel en Royal Hilverda Group veel succes en een fijne samenwerking toe!