Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Hendrik Jan Brandenberg nieuwe Managing Director bij Stolze

Maes & Lunau heeft in opdracht van Stolze gezocht naar een nieuwe Managing Director. Per 1 augustus is Hendrik Jan Brandenberg in deze functie gestart. Hendrik Jan Brandenberg heeft een uitstekende staat van dienst en uitgebreide ervaring in het leiden van organisaties in de installatietechniek.

Hendrik Jan Brandenberg

Maes & Lunau heeft in opdracht van Stolze gezocht naar een nieuwe Managing Director.

Per 1 augustus is Hendrik Jan Brandenberg in deze functie gestart. Hendrik Jan Brandenberg heeft een uitstekende staat van dienst en uitgebreide ervaring in het leiden van organisaties in de installatietechniek.

Stolze is één van de werkmaatschappijen van GreenV. GreenV is gericht op het aanbieden van turn-key oplossingen voor de wereldwijde horticulture markt waarbij Stolze is gespecialiseerd in geavanceerde systemen op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor de tuinbouw. In dit werkgebied speelt het bedrijf wereldwijd een prominente rol.

Wat was voor jou de trigger om deze overstap te maken?

Mijn ambitie is niet alleen om een groot bedrijf te leiden, ik wil graag een groot bedrijf leiden dat ook internationaal actief is. Stolze en GreenV geven mij hiervoor de kans.

De trigger om deze overstap te maken, is dat mijn ervaring in de besturings- en in de installatietechniek naadloos aansluit op de activiteiten en disciplines van Stolze. Het is voor mij belangrijk om kennis te hebben van de activiteiten in het bedrijf waar je leiding aan mag gaan geven. Na de gesprekken bleek daarnaast overduidelijk dat er zowel op bestuurdersvlak alsook op het gebied van cultuur en behoeften, volledig aansluiting is tussen Stolze en mijzelf.

Kortom, een “perfect match”!

 

Wat verwacht je dat deze verandering jou brengt?

Voor mij persoonlijk verwacht ik dat ik veel energie ga krijgen van dit prachtige bedrijf met z’n schitterende historie en “Westlandse mentaliteit”.

Ik zie, om me heen, gedreven en enthousiaste collega’s en dit geeft mij het volste vertrouwen om met z’n allen verder te bouwen aan de professionaliteit en beoogde groei van Stolze.

Ik heb er zin in!

Namens Maes & Lunau Executive Search wensen we Hendrik Jan en het team bij Stolze een zeer succesvolle en vruchtbare samenwerking toe.