Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Maurice Rojer nieuwe Sector Lead Industrial Relations bij Schiphol

Maurice Rojer wordt per 9 januari de nieuwe Sector Lead Industrial Relations van Schiphol.

Maurice Rojer

Maurice Rojer is de nieuwe Sector Lead Industrial Relations van Schiphol. Maurice is van huis uit socioloog. Hij heeft zich daarna toegespitst op arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden, zowel op bestuurlijk als inhoudelijk vlak. Dit maakt dat Maurice zich door de jaren heen heeft ontwikkeld om als jurist te denken en als socioloog doordrongen te zijn van de onderlinge verhoudingen en de manieren waarop je progressie kunt maken.

Maurice is na zijn opleiding sociologie assistent in opleiding op de UvA geworden en postdoctoraal onderzoeker bij de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft hij 8,5 jaar als senior beleidsmedewerker dienstgedaan op het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hierop volgend is hij 7 jaar leidinggevende geweest van de beleidsafdeling bij AWVN. Bij Algemene Bond Uitzendondernemingen is Maurice in de uitzendsector terechtgekomen met alle dynamieken van dien. Tot heden was Maurice hoofdonderhandelaar voor FME.

Schiphol is een van de oudste internationale luchthavens ter wereld. Het eerste (militaire) vliegtuig landde op 19 september 1916 in de polder van de drooggemalen Haarlemmermeer en in 1920 voerde KLM de eerste burgervluchten uit. Schiphol is een stad die nooit slaapt. Voor reizigers, bezoekers, werknemers en werkgevers is er altijd wel iets te doen: 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Royal Schiphol Group is een luchthavenonderneming met een belangrijke maatschappelijke opdracht.

Maes & Lunau wenst Maurice en Schiphol veel succes met deze samenwerking!